Yhteystiedot

Tutustu tarinaamme ja asiantuntijoihimme.

Upton tarina – Koskettavaa näyttöviestintää

Tarinamme alkoi vuonna 1989 nimellä it.Hämeenlinna, jolloin huolehdimme asiakkaidemme IT- ja tulostusratkaisuista yli kahden vuosikymmenen ajan. Maailman muuttuessa ja digitalisoituessa huomasimme tarpeen muutokselle. Kärjistetysti ilmaistuna printtijulisteet muuttuivat digitaalisiksi, tulostaminen väheni kokonaisuudessaan. Halusimme pysyä muutoksen aallonharjalla, joten IT- ja tulostusliiketoiminta sai jäädä. Vuonna 2015 siirryimme eteenpäin kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa digitaalisen näyttöviestinnän avulla.

Näyttöviestinnän täytyy olla ihmistä koskettavaa ollakseen vaikuttavaa. Siksi Upto on olemassa. Asian ydin piilee siinä, että ilman koskettavaa sisältöä ja kontekstia hienoinkaan näyttöpinta ei kehitä liiketoimintaasi. Luo tunnelmaa ja elämyksiä. Auta. Opasta. Ohjaa. Tiedota. Sinä päätät tavoitteet, joita haluat saavuttaa, me autamme sinut maalilinjan ylitse.

Sana, josta meidät tunnetaan, näyttöviestintä, juontaa juurensa englanninkielen termistä digital signage. Näyttöviestinnän tarkoituksena on tuoda sisältöä erilaisille näytöille aina älypuhelimesta jättikokoisille LED screeneille. Autamme sinua viestimään näytöillä ja saamaan niistä parhaan hyödyn irti. Intohimonamme on kehittää näyttöviestinnän avulla markkinointiasi, myyntiäsi ja tiedottamistasi.

Missiomme on olla Suomen arvostetuin digitaalisen näyttöviestinnän palvelu- ja asiantuntijaorganisaatio. Asiantuntemus jäisi pintapuoliseksi, jos emme tuntisi liiketoimintaasi. Pintapuolisella asiantuntijuudella emme voisi myöskään ansaita arvostustasi. Siksi kaikki alkaa siitä, että tunnemme haasteesi, pureudumme niihin kiinni ja tarjoamme liiketoimintaasi edistävät toimintamallit.

Ydinosaamisemme on teknologian ja sisällön yhdistäminen siten, että siitä saadaan paras liiketoiminnallinen hyöty. Lupauksemme on aina tuottaa ratkaisu, jota on helppo ylläpitää ja päivittää.

Asiakkaitamme ovat toimialasta riippumatta keskisuuret ja suuret yritykset, jotka haluavat kehittää asiakasviestintäänsä tai sisäistä viestintäänsä näyttöviestinnän avulla yhdessä meidän kanssamme.

Onnistumistarinoina eri toimialoilta nostettakoon esiin kauppakeskukset, pankki- ja vakuutusala sekä valmistava teollisuus, joiden parissa olemme kehittäneet asiakkaidemme liiketoimintaa. Tarinoita yhdistää se, että asiakkaillamme on aito palo viedä toimintaa uudelle tasolle kanssamme.

Kauppakeskuksissa olemme helpottaneet liikkeiden löydettävyyttä, tehneet tapahtumista elävämpiä ja luoneet kiinnostavia kauppakeskusmedioita.

Pankki- ja vakuutusalalla olemme kehittäneet asiakasviestintää uudelle tasolle.

Valmistavan teollisuuden parissa olemme kehittäneet yritysten sisäistä viestintää ja tiedottamista lukuisten liiketoiminnallisten tavoitteiden ja toimintatapojen ehdoilla.

Tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa asiantuntevasti palvellen, kuinkas muuten.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Toimimme koko Suomen alueella. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme, mikäli haluat kehittää liiketoimintaasi näyttöviestinnän avulla.

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@upto.fi

Vastaan digitaalisen ulkomainonnan myynnistä ja huolehdin Upton markkinoinnista, jotta asiakkaat löytävät meidät yhä paremmin. Vapaa-ajalla viihdyn urheilun parissa, niin kentällä kuin katsomossa.

Pasi Anttila

Digitaalinen ulkomainonta

+358 40 194 7009

Vastuullani ovat toteutukset niin sisäisen kuin asiakasviestinnän osalta. Haluan ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja tuottaa aitoa lisäarvoa. Vapaa-ajalla olen muusikko sekä vähäisen, mutta monipuolisen liikunnan harrastaja.

Lauri Hänninen

Näyttöviestintäasiantuntija

+358 40 834 3355

Toimitusjohtajana vastaan operatiivisesta toiminnasta. Pyrin olemaan vahva selkänoja meidän omalle huippuporukalle ja asiakkaillemme. Viihdyn aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Vapaalla vietän paljon aikaa perheeni kanssa ja välillä eksyn kuntosalillekin.

Kasper Kenig

Näyttöviestintäasiantuntija,
Toimitusjohtaja

+358 40 741 4226

Yrittäjänä keskityn siihen, että meillä on riittävän hyvät olosuhteet tehdä kannattavaa ja mielekästä työtä. Etsin uusia kasvun paikkoja ja vastaan taloudesta. Kesällä veneilen Saimaalla ja saaristomerellä.

Reima Väyrynen

Liiketoiminnan kehittäminen

+358 44 733 2200

Ota yhteyttä ja liity tiimiimme!

Olisitko sinä tässä?

Olemme aina avoimin mielin loistavia tyyppejä kohtaan.

Näyttöviestintätoimisto Upto Oy

Paavo Cajanderin katu 12
13200 Hämeenlinna
SUOMI – FINLAND

myynti@upto.fi

0400 186 333

Verkkolaskutustiedot

Nimi: Upto Oy
Osoite: 003708369945
Välittäjä: Ropo Capital Oy
Tunnus: 003714377140

Pyydä yhteydenotto