Upto Manager

Tiedottaminen on helppoa Upto Manager -hallintaportaalilla

Upto Manager -hallintaportaalin avulla hallitset näyttöjesi sisältöjä helposti ja ketterästi. Olemme kehittäneet Upto Manager -hallintaportaalin, jotta sinun arkesi sujuu vaivattomasti. Upto Manager on luotu automatisoimaan viestintääsi ja taipumaan tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Hallintaportaalin avulla yhdistät sujuvasti automatisoidun -ja manuaalisen tiedottamisen.

Upto tuotteet UptoManager

Automatisoi olemassa olevaa tietoa

Yrityksillä on usein käytössä lukuisia viestintäkanavia kuten intra, kotisivut, sosiaalinen media, pikaviestintyökalut, toiminnanohjausjärjestelmä, asiakashallintajärjestelmä tai tikettijärjestelmä.

Infonäytöille halutaan usein tuoda sisältöä, mikä on jo olemassa jossain taustajärjestelmässä. Jos sama tieto pitää päivittää manuaalisesti useaan kanavaan, kuluu työaikaa, rahaa tai päivitys saattaa jäädä tekemättä. Tästä syystä on järkevää automatisoida kaikki mikä on mahdollista.

Upto Managerilla kokoat yhteen tietoa eri järjestelmistä ja jaat sitä eteenpäin halutuissa kanavissa – halutuille kohderyhmille.

Sujuvoita arkeasi helppokäyttöisellä järjestelmällä

Upto Managerin käyttö helppoa. Uusien tiedotteiden luominen manuaalisesti ei vaadi graafista osaamista ja sisällön julkaisu on ketterää. Tiedotteiden visuaalinen ilme ja asettelumallit voidaan suunnitella valmiiksi hallintaportaaliin, jolloin tiedotteet näkyvät visuaalisesti tyylikkäinä infonäytöillä, mobiilissa ja työasemilla.

Kohdenna tiedotteita eri ryhmille

Mobiilissa ja työasemilla tiedottamista voidaan kohdentaa esimerkiksi eri työntekijäryhmille, jolloin työntekijä vastaanottaa vain hänelle oleelliset viestit. Eri infonäytöillä voidaan tiedottaa myös eri sisällöin, jolloin voit kohdentaa eri näytöille sopivaa sisältöä.

Päivitä tiedotteita mistä päin maailmaa tahansa

Upto Managerin avulla tiedotteita voidaan päivittää verkon välityksellä mistä päin maailmaa tahansa, miltä koneelta tahansa. Hallintaportaali toimii selaimessa, eikä vaadi ohjelmistoasennuksia käyttäjien koneille.

Viesti monikanavaisesti

Upto Manager mahdollistaa sisällönjulkaisun infonäyttöjen lisäksi myös mobiilissa ja työasemilla, jolloin tavoitat eri työntekijäryhmät entistä tehokkaammin. Yrityksen tiedotuskanava voi siis muodostua infonäytöistä, mobiilisovelluksesta ja työasemasovelluksesta.

Pidämme huolta tietoturvastasi

Pidämme huolta, että tietosi pysyvät turvassa. Upto Manager on tietoturvallinen hallintaportaali, johon voit luottaa. Asiakkaitamme ovat muun muassa pankit ja vakuutusyhtiöt.

Upto Managerin rajapinnat

Erilaiset RSS-syötteet

HTML-rajapinnat

Matkahuolto

Helsingin seudun liikenne

DigiTransit

Microsoft Office 365

Outlook-tilavaraukset

Sharepoint

Efecte

Facebook

Instagram

Twitter

Erilaiset sääpalvelut

Yliopiston almanakkatoimisto

Amica ja Sodexo -ruokalistat

Tilannepäiväkirja.fi

Erilaiset RSS-syötteet

HTML-rajapinnat

Matkahuolto

Helsingin seudun liikenne

Matka.fi

Microsoft Office 365

Outlook-tilavaraukset

Sharepoint

Efecte

Facebook

Instagram

Twitter

Erilaiset sääpalvelut

Yliopiston almanakkatoimisto

Amica ja Sodexo -ruokalistat

Tilannepäiväkirja.fi

Ota yhteyttä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.