• Tuomelan koulun sisäinen viestintä
  • Tuomelan koulun sisäinen viestintä
  • Tuomelan koulun tilanvaraus ovenpielinäyttö
  • Tuomelan koulun tilanvaraus ovenpielinäyttö

Tuomelan koulu

Mittavan peruskorjauksen läpi käynyt Hämeenlinnan Yhteiskoulu Tuomela halusi parantaa tiedottamistaan uudessa koulussaan infonäyttöjen avulla.

Uudessa Tuomelan koulussa ei ole erillisiä luokkia, vaan koulu suunniteltiin kokonaan moderniksi avoimiksi oppimisympäristöiksi. Tiloja voidaan muunnella tarpeen mukaan siirrettävien kalusteiden ja modernin opetusteknologian avulla.

Tuomelan koulu päätti siirtyä moderniin oppilastiedottamiseen yhdessä näyttöviestintätoimisto Upton kanssa KuntaPro -kilpailutuksen myötä.

Tuomelan kouluun asennettiin yhteensä kuusi infonäyttöä, jotka sijoitettiin tiedottamisen kannalta parhaille paikoille: aulaan, ruokalaan, opettajanhuoneeseen sekä neuvottelutilan ja monitoimitilan ovenpieleen.

Upto suunnitteli Tuomelaan helppokäyttöisen sisällönhallinnan, jossa käyttäjän ei tarvitse kuin kirjoittaa tiedotteelle otsikko ja leipäteksti valmiiseen pohjaan, jonka jälkeen tiedote voidaan ajastaa näytöille halutulle ajanjaksolle. Tiedotteita voidaan hakea myös syötteenä, jolloin samoja tiedotteita ei tarvitse siirtää eri järjestelmien välillä.

Infonäyttöjen hallintaportaali toimii millä tahansa modernilla selaimella, joten tiedotteiden julkaisu onnistuu miltä tahansa koneelta, mistäpäin maailmaa tahansa. Upton infonäyttöjärjestelmä ei vaadi ohjelmistoasennuksia käyttäjien koneille, mikä on myös tietohallinnon kannalta merkittävä helpotus.

Tuomelan koulun näytöillä pyörii päivittäin ajankohtaisia tiedotteita, päivän ruokalista ja jatkossa muuta oppilaille ja opettajille mielenkiintoista ja ajankohtaista sisältöä. Tiedotteet voidaan tuoda myös automaattisesti oppilaiden ja opettajien mobiililaitteille.

Upto vastaa koko järjestelmän ylläpidosta ja käyttäjätuesta.

Vuosi
Kategoria
Asiakasviestintä, Infonäyttö, Julkinen sektori, Mobiili, Sisäinen viestintä