• Toyota Tsusho Nordicin LED screen Kaivokselassa
  • Toyota Tsusho Nordicin LED screen Kaivokselassa
  • Toyota Tsusho Nordicin LED screen ohjausjärjestelmä
  • Toyota Tsusho Nordicin LED screen Kaivokselassa

Toyota Tsusho Nordic Oy

Toyota Tsusho Nordic Oy:lle asennettiin marraskuussa 2016 20m² Upto LED-screen. Kokonaisuus asennettiin paraatipaikalle Hämeenlinnanväylän suuntaan. Screenillä tuodaan esiin Toyota Tsusho Nordic Oy:n ja heidän yhteistyökumppaneidensa ajankohtaista sisältöä, tiedotteita ja tarjouksia.

Ainutlaatuista hankkeessa on, että screen pystytään kääntämään sähköisen kääntöjalustan avulla eri suuntiin. Toyota Tsusho Nordic Oy voi siis käyttää suurta screeniä tarvittaessa myös omalla pihalla järjestettävien tapahtumien keskipisteenä ja tunnelmanluojana. Screenin yhteyteen asennettiin mittava määrä automatiikkaa ja AV-tekniikkaa, joilla screenin käyttömahdollisuudet moninkertaistuvat. Screenille voidaan tuoda TV-kuva tai mikä tahansa kuvanlähde erilaisia esityksiä varten.

Kokonaisuuteen kuuluu myös laadukas äänentoisto sekä langaton mikrofonijärjestelmä erilaisia tilaisuuksia silmällä pitäen. Mainossisällöt automatisoidaan vaihtumaan erilaisten triggereiden, kuten esimerkiksi vallitsevan säätilan mukaan. Sisältöä voidaan hakea automaattisesti myös muista eri lähteistä. Upto Oy:n ylläpitopalvelu takaa tekniikan ja sisältöjen toimivuuden. Koko komeutta ohjataan helppokäyttöisellä, iPadille integroidulla, ohjausjärjestelmällä.

Mikko Huopalainen, President and CEO, Toyota Tsusho Nordic Oy

Yksi yhtiömme strategisista avainalueista on ajatella asioita aina uudella tavalla. Mikä toimii tänään, ei toimi välttämättä huomenna. Sama koskee mainontaa ja markkinointia. Joka päivä on etsittävä uusia vaihtoehtoja. Kustannustehokkaita, moderneja, yksinkertaisia ja nopeasti markkinoihin reagoivia keinoja. Keinoja, jotka kertovat asiakkaille tässä ja nyt, mitä tarjontaa meillä on tähän hetkeen. Tyypillisenä esimerkkinä renkaanvaihtosesongit.

Toteutamme Suomessa ennennäkemättömän konseptin, jossa LED screeniä voidaan hyödyntää sekä ohiajavan liikenteen viestintävälineenä, että oman liikkeen tilaisuuksissa. Voimme järjestää kunnon asiakastilaisuuksia omassa pihassamme, vaikkapa autojen, urheilulähetysten tai uutuuselokuvien merkeissä.

Pohtiessamme eri toimijoita ja vaihtoehtoja kävi aika nopeasti selville, että Upto Oy ja heidän asiantuntijat ovat ammattilaisia. Parhaita alallaan. Asioita pohdittiin rauhassa, kiire ei ollut. Kun jotain kysyttiin, vastaus saatiin ja aina aikataulussa. Palvelu pelasi ja pelaa. Yhteistyö Upto Oy:n kanssa ei lopu tähän. Se jatkuu sekä nykyisen että uusien projektien parissa. Hyvä niin.

Vuosi
Kategoria
LED screen