• Rantalaisen LED screen

Tilipalvelu Rantalainen

Tilipalvelu Rantalaisen Hämeenlinnan toimipiste sijaitsee Kaivokadulla, Kauppakeskus Goodmanin vieressä. Idea uudenlaisesta mainosvälineestä oli ollut jo pidemmän aikaa toimitusjohtaja Mikko Tuomaisen ajatuksissa. Kun toimisto tuli Kauppakeskus Goodmanin yhteyteen huhtikuussa 2014, oli aika toteuttaa uudenlainen valomainos.

Uusi toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla vilkkaan kadun varressa. Toimiston ikkunan alla on lisäksi kauppakeskuksen sisäänkäynti, joten näkyvyys todettiin erittäin hyväksi.

Tilipalvelulla on erittäin laaja ja laadukas palvelutarjonta, jota haluttiin tuoda ihmisten tietoisuuteen. Lisäksi LED screenillä esitetään yhteistyökumppanien ja mahdollisesti asiakkaidenkin viestejä ohi kulkeville ihmisille. Toimiston seinään oli varattu paikka valomainokselle, joten juuri tällaiseen tarkoitukseen mitoitettu LED screen oli täydellinen ratkaisu tarpeeseen. Tilipalvelu Rantalainen hallinnoi LED screenillä esitettävää materiaalia itsenäisesti ja hyviä uusia ideoita tälle modernille valomainokselle mietitään jatkuvasti.

Vuosi
Kategoria
Asiakasviestintä, LED screen