• Pohjantähti LED screen
  • Pohjantähti LED screen

Pohjantähti

Hämeenlinnalaiset olivat tottuneet näkemään Pohjantähden Hämeenlinnassa olevan pääkonttorin seinässä olevasta sää- ja tuulimittarista vallitsevat sääolosuhteet. Vanhanaikainen mittari oli kiinteistön edellisen omistajan hankkima ja aika oli ajanut epäkuntoisesta mittarista ohi.

Pohjantähti halusi uusia mittarin nykyaikaisella ratkaisulla ja edelleen tarjota kaupunkilaisille totuttua sääpalvelua. Sää- ja aikatietojen lisäksi nykytekniikalta toivottiin myös yhtiön omien sekä yhteistyökumppanien viestien esitysmahdollisuutta.

Upto Oy:n ja Pohjantähti Keskinäisen Vakuutusyhtiön keskustelujen ja kartoituksen seurauksena päädyttiin LED screen ratkaisuun. Taululla voidaan esittää lähes mitä sisältöä tahansa, kuitenkin edelleen myös kaupunkilaisille tärkeät sää- ja aikatiedot.

Upto koulutti Pohjantähden henkilökunnan itse päivittämään sisältöä. Materiaalin lisääminen ja ajastukset toimivat verkon kautta mistä tahansa. Sää- ja aikatiedot päivittyvät automaattisesti Internetistä. Palvelut suunniteltiin Pohjantähden ilmeen mukaisiksi.

Hanna Kemppi, Pohjantähden markkinointisuunnittelija

Mainostaulun käyttöönotto oli meille helppoa, sillä Uptosta saimme tarvittavan avun alkuun pääsemiseksi. Saimme vinkkejä niin mainostaululla pyörivien mainosten suunnitteluun kuin tekniseen toteutukseenkin. Erityisesti ohjelmistokoulutus oli tarpeen. Käyttöönoton jälkeen yhteistyö on ollut sujuvaa ja Upton väki on vastannut nopeasti kaikkiin toivomuksiimme. He ovat käyneet mm. säätämässä taulun kirkkauksia ja antaneet teknistä tukea tarpeen mukaan.
Vuosi
Kategoria
Asiakasviestintä, LED screen