• Linnanmäki asiakasopastus
  • Linnanmäki asiakasopastus

Linnanmäki

2015

Keväällä 2015 Linnanmäelle asennettiin kaksi 75” infonäyttöä, jotka palvelevat markkinoinnissa ja viestinnässä. Toinen näyttöratkaisu asennettiin Peacock-teatterin sisäänkäynnin yhteyteen ja toinen löysi paikkansa Kieputinkioskin seinästä.

2014

Vuonna 2014 Huvipuistoalueelle asennettiin kolme 55″ kosketusnäytöllistä opaskarttaa. Infonäyttöjen opaskarttasovellus avattiin ensimmäisen kesän aikana yli 25000 kertaa. Infonäytöiltä löytyvät kaikki tärkeimmät palvelut ja laitteet huvipuistoalueelta. Opaskartan grafiikka ja käyttöliittymä suunniteltiin Linnanmäen uudistuneen ilmeen mukaisesti. Upto vastasi projektista kokonaistoimituksena sisältäen karttasovelluksen, näytöt, tekniikan, rakenteet sekä asennukset.

2013

Linnanmäki siirtyi digitaalisten hinnastojen ja opasteiden käyttöön vuoden 2013 keväällä. Lipunmyyntipisteiden yläpuolelle asennettiin kuusi infonäyttöä nopeuttamaan ostotapahtumaa kassalla ja lyhentämään asiakkaiden jonotusaikaa. Näytöt ovat suunniteltu ympärivuotiseen ulkokäyttöön ja näyttöjen kotelointi on maalattu asiakkaan ympäristöön soveltuvaksi.

Lipunmyyntipisteiden näytöt olivat osa suurempaa lipunmyynnin uudistusta, jossa Linnanmäki siirtyi yhden rannekkeen käytäntöön. Uudistus oli erittäin toimiva ja Linnanmäki tekikin ennätystuloksensa tuona kesänä. Vuonna 2013 Lasten Päivän Säätiö jakoi 3,7 miljoonaa euroa lastensuojelutyöhön.

Vuosi
Kategoria
Asiakasviestintä, Infonäyttö