• Linnan Kehitys VisitHämeenlinna
  • Linnan Kehitys VisitHämeenlinna

Linnan Kehitys

Visit Hämeenlinna kosketussovellus on ainutlaatuinen hanke, jossa on yhdistetty Kanta-Hämeen merkittävin kohtaamispaikka Goodman sekä seutukunnallinen tiedottaminen tapahtumista ja palveluista. Kauppakeskus Goodmanin nimeäminen yhdeksi viralliseksi Hämeenlinnan infopisteeksi antoi lähtölaukauksen hyödyntää Suomen kasvukäytävän keskipisteessä olevaa modernia näyttöviestintäteknologiaa.

Kauppakeskus Goodmanissa on kuusi interaktiivista infopistettä, joissa on kauppakeskuksen liikkeet ja muut toiminnot helposti asiakkaiden löydettävissä. Infopisteistä löytää helposti myös muun muassa lähipysäkkien bussiaikataulut. Kauppakeskus Goodmanin näyttöviestintäratkaisut suunniteltiin alusta alkaen mahdollistamaan laajan hyötykäytön, josta Visit Hämeenlinna sovellus on erinomainen esimerkki.

Kauppakeskusvierailijat löytävät Visit Hämeenlinna sovelluksen avulla alueelliset tapahtumat, majoitus- ja ravintolapalvelut sekä muuta hyödyllistä Hämeenlinna-infoa.

Visit Hämeenlinna kosketussovellus löytyy Goodmanin infopöydiltä oman kuvakkeensa takaa. Kosketussovellus on optimoitu toimimaan Goodmanin infopöydillä parhaalla mahdollisella tavalla. Käyttöliittymäsuunnittelussa otettiin huomioon kosketusnäytön moderni teknologia ja tarjolla olleet visuaaliset elementit. Sovelluksen kartalla olevat kohteet päivittyvät automaattisesti visithameenlinna.fi – sivuston kautta, joten sisällön päivittäminen ei vaadi erikseen henkilöresursseja.

Sovellusta voidaan jatkossa helposti hyödyntää muissakin yhteyksissä ja siihen on helppo lisätä toiminnallisuuksia tarpeen mukaan.

Linnan Kehitys Oy

Linnan Kehitys lisää Hämeenlinnan tunnettavuutta ja taloudellista kasvua. Tehtävämme on hakea aktiivisesti uusia kasvun mahdollisuuksia kaupungille sekä yrityksille. Etsimme sijoittuvia yrityksiä ja helpotamme niiden sijoittumista ja investointeja tehokkaiden sijoittumispalveluiden avulla. Kehitämme kaupungissa toimivien yritysten liiketoimintaa sekä tuotamme yrityksille hyviä fyysisiä toimintaympäristöjä kehittämällä alueita ja kiinteistöjä sekä tarjoamalla toimitiloja. Olemme myös osaltamme lisäämässä kaupungin houkuttelevuutta yritysten, asujien ja matkailijoiden keskuudessa markkinoinnin keinoin sekä tarjoamme kaupunkia ja sen yrityksiä kongressien ja tapahtumien järjestäjille.

Tänä päivänä olemme vahvasti mukana kaikissa merkittävissä elinkeinohankkeissa ja niiden kehittämisessä. Olemme yritystemme ääni kaupunkiin päin ja viemme viestiä kaupungin päätöksentekoon. Vastaavasti viestimme kaupungin päätökset ja niiden vaikutukset yrityksillemme tai tänne sijoittumista harkiktseville.

Vuosi
Kategoria
Infonäyttö, Julkinen sektori