• Kolmeks mobiilikanava
  • Kolmeks messunäytöt
  • Kolmeks messunäyttö

Kolmeks

Upto Oy toteutti Kolmeks Oy:lle sisäisen viestintäkanavan. Viestintäkanava toimii Turengin ja Vantaan infonäytöillä sekä työntekijöiden mobiililaitteilla ja työasemilla. Kaikki sisältö lisätään ja ajastetaan helppokäyttöisellä julkaisujärjestelmällä ja viesti tavoittaa kaikki työntekijät tehtaalla, toimistossa sekä kentällä.

Toteutuksessa hyödynnettiin tehtaan olemassa olevia infonäyttöjä. Upto suunnitteli viestintäkanavan ilmeen hyödyntäen Kolmeksin graafista ohjeistusta. Osana viestintäkanavaa Upto toteutti myös automaattisen työturvallisuuslaskurin.

Minna Ranki, Kolmeks Groupin Marketing Administrator

Vanha Info-TV oli hankala ja hidas päivittää. Tiedostot katosivat ja vanhentuneet diat jäivät rasittamaan järjestelmää. Uuden järjestelmän myötä tiedotteiden lisääminen on helpompaa, vanhentuneet poistuvat automaattisesti, tiedotteiden ajastaminen onnistuu sekä saamme kaikki tiedot tasapuolisesti myös muualla työtään tekeville yrityksen henkilöille. Halusimme myös lisätä työturvallisuuslaskurin kaikkien nähtäville. Nyt järjestelmä toimii kuten halusimmekin – helposti.
Vuosi
Kategoria
Infonäyttö, Mobiili, Sisäinen viestintä