• Kauppakeskus Veturi LED screen
  • Kauppakeskus Veturi LED screen

Kauppakeskus Veturi

Upto Oy toteutti Veturille näyttävän LED screen -toteutuksen. Kokoa keskusaukion huippupaikalla olevalle screenille tuli 22m².

Kauppakeskus Veturi Kouvolassa on Kaakkois-Suomen suurin ja vetovoimaisin ostospaikka. Keskuksessa on laaja palvelutarjonta. Asiakkaiden ja yritysten viihtyvyys on ykkösasia Veturille.

Kauppakeskuksen ja Upto Oy:n keskusteluissa yhteinen sävel löytyi nopeasti. Kauppakeskus halusi uudesta suuresta näyttöpinnasta mahdollisimman monipuoliseen käyttöön soveltuvan kokonaisuuden. Kokonaisuus tulee olemaan keskuksen valopilkkuna vuosia eteenpäin, joten laatuun haluttiin panostaa.

LED screenin tärkeimpinä tehtävinä ovat kauppakeskuksen tapahtumista tiedottaminen sekä omien yritysten mainonta ja esilletuonti. Isot kansalliset ja kansainväliset brändit saavat myös näytöltä aikaa. Myös sitouttavat sisällöt, kuten sää, kello ja paikallisuutispalvelut ovat huomioitu toteutuksessa.

Ainutlaatuisen kokonaisuuden Veturin toteutuksesta tekee kuitenkin sen muut käyttömahdollisuudet tapahtumien elävöittämiseen. Veturin esiintymislavan tapahtumat saadaan LED screenille helppokäyttöisestä ohjauspaneelista kuvanlähdettä vaihtaen.

Esiintymislavan eteen on asennettu kiinteä laadukas kamera, jota voidaan myös ohjata ohjauspaneelista. Lisäksi järjestelmään on integroitu TV-kanavat. Kun Suomi voittaa vaikkapa olympiakisoissa kultaa, voidaan TV-kuva näyttää suurella screenillä edelleen helposti vain kuvanlähdettä vaihtaen.

Myös ulkoisen kuvanlähteen (pelikonsoli, PC jne.) liittäminen onnistuu helposti siihen tarkoitetun liityntäpisteen kautta. Tämä mahdollistaa esimerkiksi näyttävien eUrheilu -tapahtumien järjestämisen Veturissa.

Jari Koistinen, kauppakeskusjohtaja & Monica Kuusinen, markkinointipäällikkö, Kauppakeskus Veturi

Veturin LED screen on siis todella ennennäkemättömässä käytössä, ja uskomme, että asiakasviihtyvyys lisääntyy entisestään kauppakeskuksessamme!
Vuosi
Kategoria
Kauppakeskus, LED screen