• Kauppakeskus Karisma infopöytä
  • Kauppakeskus Karisma opastepylon
  • Kauppakeskus Karisma LED screen
  • Kauppakeskus Karisma LED screen

Kauppakeskus Karisma

Karisma sijaitsee Lahden pohjoispuolella, Kariston kaupunginosassa, E75-moottoritien varrella. Sen 60 liikettä tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden sekä lähialueen asukkaille että moottoritiellä liikkuville matkaajille.

Kauppakeskus aloitti toimintansa vuonna 2011.

Upto Oy aloitti yhteistyön Kauppakeskus Karisman kanssa vuoden 2017 alussa, jolloin Karismalla oli tarve modernisoida kauppakeskuksen sisäiset opasteet.

Päivityksen tavoitteena oli tuoda liikkeet sekä niiden palvelut ja tarjoukset asiakkaiden tietoisuuteen, tasavertaistaa liiketilojen löydettävyyttä ja tarjota Karisman asiakkaille ajankohtainen ja palveleva tiedotuskanava. Ratkaisuissa tuli huomioida ympäristöön sopivuus,  helppokäyttöisyys ja käytön esteettömyys.

Upto toteutti Kauppakeskus Karismaan interaktiiviset infopöydät, joista löytyy kauppakeskuskävijälle kaikki oleellinen tieto. Infopöytien lisäksi 2. kerroksen johtavien portaiden yhteyteen asennettiin pystymalliset pylonit, jotka tuovat yläkerran liikkeet esille.

Yhteistyö syveni elokuussa 2017, kun Karisma päivitti vanhan videoseinäratkaisun uudella, 13,7 neliömetrin kokoisella, tyylikkäällä ja erittäin näyttävällä LED screen -ratkaisulla.

Screenin avulla kauppakeskus tiedottaa asiakkailleen ajankohtaisista tapahtumista ja Karisman liikkeet pystyvät markkinoimaan tuotteitaan ja palveluitaan.

Karisman kaikkia digitaalisia näyttöpintoja ohjataan yhdellä hallintaportaalilla Upto Managerilla, jonka avulla sisällönhallinta sujuu helposti.

Vuosi
Kategoria
Asiakasviestintä, Infonäyttö, Kauppakeskus, LED screen