• Cafe Il Mondo Goodman asiakasviestintä

Café Il Mondo Goodman

Café Il Mondo avasi jo toisen kahvilansa Hämeenlinnaan Kauppakeskus Goodmaniin syksyllä 2014. Laadukas ja tunnelmallinen kahvila on lähes aina täynnä asiakkaiden nauttiessa kahvilan antimista.

Jo rakennusvaiheessa tehtiin päätös siirtyä digitaalisiin hinnastoihin ja kampanjanäyttöihin. Infonäytöillä pyritään parantamaan asiakaspalvelua entisestään sekä reagoida muuttuvaan tarjontaan ja asiakaspalautteisiin nopeasti. Infonäyttöjen haluttiin istuvan kahvilan ilmeeseen mahdollisimman hyvin. Palvelulinjaston yläpuolelle asennetut, kettingillä roikkuvat lamput antoivat näyttöasennukselle suuntaa ja näytöt asennettiin myös roikkumaan kettingillä.

Infonäyttöjen vaikutusta asiakkaiden ostokäyttäytymiseen on tutkittu painottamalla eri sisältöjä ja seuraamalla sisältöjen vaikutusta myyntiin. Sisältöjen vaikutusta tutkittiin ruuhka-aikana 15 minuutin jaksoissa.Infonäyttöjen sisällöt kaksin- tai kolminkertaistivat tuotteiden myynnin lähes jokaisen eri tuoteryhmän kohdalla. Upto hoitaa myös Café Il Mondon sisällöntuotannon sekä tuotteiden valokuvauksen ja kuvankäsittelyn.

Vuosi
Kategoria
Asiakasviestintä, Infonäyttö