Sisäinen viestintä

Tavoita kaikki työntekijäsi

Kokemustemme mukaan yritysten sisäisessä viestinnässä ja tiedottamisessa haasteena on usein kaikkien työntekijöiden tavoittaminen, tiedon ajantasaisuus ja tiedon löydettävyys. Tiedottamisen tulee olla helppoa ja nopeaa, mutta silti yrityksen ilmeen mukaista ja visuaalisesti tyylikästä.

Olemme ratkaisseet nämä haasteet luomalla tiedotuskanavan, jossa tiedote kulkee yhden hallintajärjestelmän kautta työntekijöiden puhelimiin, työasemille ja infonäytöille, jolloin tavoitat kaikki työntekijät työtehtävästä riippumatta oli henkilö sitten toimistolla, etänä, tuotannossa, valvomossa tai asiakastyössä.

Miksi sisäiseen viestintään kannattaa investoida?

Työn tuottavuus paranee

Rahaa säästyy

Työntekijöiden sitouttaminen ja motivointi on helpompaa

Viestintäkanava tukee liiketoiminnan kasvua

Työn tuottavuus paranee

Rahaa säästyy

Työntekijöiden sitouttaminen ja motivointi on helpompaa

Viestintäkanava tukee liiketoiminnan kasvua

Upto sisäinen viestintä

Mitkä ovat yrityksesi sisäisen viestinnän haasteet?

Yrityksen onnistunut sisäinen viestintä on tärkeää tehokkaan toiminnan, työntekijöiden sitouttamisen sekä työhyvinvoinnin kannalta. Haasteeksi viestinnässä saattaa syntyä se, että tiedotuskanava ei tavoita kaikkia työntekijöitä.

Esimerkiksi tehtaissa ja tuotantolaitoksissa kaikki työntekijät eivät käytä lainkaan tietokonetta, joten intra ja sähköposti eivät tavoita tätä työntekijäryhmää. Toimiston väki taas työskentelee pääsääntöisesti päätteen takana, jolloin oma työasema on luonnollinen tiedotuskanava. Osa henkilökunnasta taas on tien päällä jatkuvasti, jolloin heidät tavoittaa parhaiten mobiilissa.

Upto ratkaisut sisäinen viestintä

Tavoita kaikki työntekijät – mobiili, työasema, infonäytöt

Upton sisäisen viestinnän ratkaisulla tavoitat kaikki työntekijät työtehtävästä riippumatta. Sama tiedote voidaan julkaista infonäytöille, työntekijöiden puhelimiin sekä työasemille.

Työasemilla ja mobiilissa tiedotteita voidaan kohdentaa eri työntekijäryhmille. Myös eri infonäytöille voidaan kohdistaa erilaisia sisältöjä.

Yrityksen tiedotuskanava voi siis muodostua infonäytöistä, mobiilisovelluksesta ja selaimella toimivasta intrasta.

Upto sisäinen viestintä

Säästä resurssejasi sisällön automatisoinnilla

Yrityksillä on usein käytössä lukuisia viestintäkanavia kuten intra, kotisivut, sosiaalinen media, pikaviestintyökalut, toiminnanohjausjärjestelmä, asiakashallintajärjestelmä tai tikettijärjestelmä. Tiedottamisessa halutaan usein hyödyntää sisältöä, mikä on jo olemassa jossain taustajärjestelmässä. Jos sama tieto pitää päivittää useaan kanavaan, vie se työaikaa, rahaa ja se saattaa jäädä tekemättä. Tästä syystä on järkevää automatisoida kaikki mikä on mahdollista. Upto Manager -julkaisujärjestelmällä yhdistät manuaalisen ja automatisoidun tiedottamisen.

Uskottava tiedotuskanava on visuaalisesti tyylikäs

Sen lisäksi, että tiedotuskanava tavoittaa kaikki työntekijät helposti ja nopeasti, tulee tiedotuskanavan olla visuaalisesti tyylikäs. Näkymien tulee olla optimoituja jokaisella näyttöpinnalle, oli kyseessä mobiililaite tai infonäyttö. Koska sama sisältö julkaistaan henkilökohtaisille laitteille sekä infonäytöille, sisällön tulee olla dynaamista ja yleisen ilmeen yrityksen brändin mukaisesti rakennettu.

Upto sisäinen viestintä

Pelkkä tekniikka ei riitä

Upton sisäinen viestintä -palvelu on ratkaissut asiakasyritystemme sisäiseen viestintään liittyviä haasteita. Jokaisessa toteutuksessa elintärkeitä vaiheita ovat olleet suunnittelu ja käyttöönotto. Tutustumme asiakkaan liiketoimintaan ja kehityskohteisiin sekä suunnittelemme ratkaisun aina asiakkaamme liiketoimintaa parhaiten palvelevaksi. Kartoitus, suunnittelu, toimintamallin luonti sekä dokumentointi takaavat sujuvan arjen, korkean käyttöasteen sekä nopeamman investoinnin takaisinmaksun.

Upto palvelut

Upto Manager – näyttöviestinnän julkaisujärjestelmä

Olemme kehittäneet Upto Manager -julkaisujärjestelmän, jotta sinun arkesi sujuu mutkattomasti. Upto Manager on luotu skaalautumaan sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan.

Tilaa uutiskirjeemme
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Lauri Hänninen

Lauri Hänninen
040 834 3355
etunimi.sukunimi@upto.fi

Referenssit