Rekry: B2B-myyjä

Upto on suomalainen digitaalisen näyttöviestinnän (digital signage) asiantuntijaorganisaatio. Autamme asiakkaitamme viestimään näytöillä ja saamaan niistä parhaan hyödyn irti.

Haemme nyt kasvavaa ja kehittyvää B2B-myyjää mukaan huipputiimiin.

Uptolla toteutamme asiakkaillemme ratkaisuja asiakasviestintään ja sisäiseen viestintään näyttöviestinnän avulla. Ydinosaamisemme on teknologian ja sisällön yhdistäminen siten, että siitä saadaan paras liiketoiminnallinen hyöty. Lupauksemme on aina tuottaa ratkaisu, jota on helppo ylläpitää ja päivittää.

Upto on osa Praecom Groupia, johon kuuluu lisäksi Praecom Oy, IT4B Partners Oy ja uusimpana tulokkaana Avek Esitysratkaisut Oy. Group työllistää yhteensä noin 50 henkeä ja tarjoaa laajan valikoiman ICT-palveluita. Osana Groupia pääset mukaan myös projekteihin, joissa toteutamme laajoja kokonaisprojekteja koko Groupin voimin.

Mitä työtehtävä pitää sisällään?

 • Uusasiakashankinta
 • Asiakasprojektien eteenpäin vieminen
 • Ratkaisujen suunnittelua yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa
 • Asiakassuhteiden hoitaminen ja ylläpito

Työtehtävä edellyttää sinulta:

 • Kokemusta B2B-myyntityöstä.
 • Markkinointiviestinnällistä ymmärrystä ja näkemyksellisyyttä. Monet ratkaisumme liittyvät asiakkaamme markkinointiviestinnän kehittämiseen.
 • Kiinnostuneisuutta teknologiasta. Emme hae insinööriä, mutta päivittäisessä työssä teknologian ymmärrys helpottaa työssä onnistumista.
 • Hyviä projektinhallintataitoja, jotta pystyt viemään asiakasprojektit laadukkaasti maaliin aikataulussa.
 • Tiimityötaitoja, jotta pystyt tekemään yhteistyötä sisäisissä tiimeissä ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.
 • Ratkaisukeskeisyyttä ja kyvykkyyttä ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa, mikä mahdollistaa uptomaisen lähestymistavan asiakkaisiin.

Katsomme eduksesi:

 • Halua kasvaa ja kehittyä: kunnianhimo omaa urakehitystäsi kohtaan.

Mistä arvomme ja yrityskulttuurimme muodostuu?
Olemme kasvava konserni, jossa on pääomistajansa ja pitkäaikaisten osakkaidensa näköinen kulttuuri, jonka ympärille olemme luoneet arvomme. Arvomme ovat laatu, palvelualttius, arvostus, uteliaisuus ja yhdessä onnistuminen, joita olemme sitoutuneet noudattamaan niin sisäisessä toiminnassamme kuin asiakasrajapinnassa. Missiomme Groupina on tuottaa asiakkaillemme koskettavia kohtaamisia ja visiomme on tehdä scifistä totta toteuttaen laajoja ympäristöjä palveluna.

Sijainti
Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Vantaalla, Hämeenlinnassa ja Kuopiossa.

Haku
Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, voit hakea paikkaa lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen kasper.kenig@upto.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kasper Kenig, p. 040 741 4226.