Palvelut

Palvelukokonaisuutemme koostuu monista yksityiskohdista, jotka tarjoamme asiakkaalle helposti hankittavana kokonaisuutena.

Suunnittelu

Onnistuneen näyttöviestintäprojektin edellytyksenä on hyvä suunnittelu.

Infonäyttöratkaisuissa Upto Oy on mukana siinä vaiheessa, kun erilaisia tiloja suunnitellaan ja sisältötarpeita pohditaan. Erittäin tärkeää on, että näyttöratkaisut istuvat arkkitehtonisesti ympäristöönsä ja että tekniset vaatimukset otetaan huomioon jo rakennusvaiheessa. Uudishankkeissa keskustelemme arkkitehtien, rakentajien ja loppukäyttäjien kanssa saadaksemme juuri oikean lopputuloksen niin teknisesti, käyttökokemukseltaan ja sisällöltään.

Suurissa ulkoprojekteissa, kuten LED screen -hankkeissa, tulee jo ennen hankintapäätöstä selvittää mm. viranomaislupia, valon vaikutuksia sisältöihin ja tekniikkaan, katseluetäisyyksiä, rakenteiden kantavuuksia, tuulikuormia, maaperään liittyviä asioita jne.

Upto Oy:llä on laaja kokemus erilaisista ja laajoista kohdetoteutuksista, joten pystymme auttamaan kaikenkokoisten hankkeiden suunnittelussa.

Upto palvelut

Projektinjohto

Upto Oy voi johtaa projektin kokonaisuudessaan.

Projektinjohtoon sisältyy kohteesta ja hankinnan laajuudesta riippuen esimerkiksi: Viranomaislupien konsultointi tai hakeminen, maanrakennustöiden järjestelyt, tarvittavien katselmusten järjestäminen, erilaisten kiinnitys ja rakenneratkaisuiden toteuttaminen yhdessä arkkitehtien kanssa, sähkö- ja datatarpeiden määrittely, koordinointi ja toteutus, sisältösuunnittelu ja toteutus, käyttöliittymätoteutus, mainosmyynnin toteuttaminen, rahoitusratkaisut jne.

Asiakkaan kanssa määritellään projektin laajuus, tavoitteet ja projektiin liittyvät osapuolet. Upto Oy:n palveluperiaatteena on, että asiakkaamme saa halutessaan kaiken palvelun yhden henkilön kautta.

Upto palvelut

Tekninen toteutus

Upto Oy:n oman tuotannon sekä laajan yhteistyöverkoston kautta voimme tarjota kokonaisuudet avaimet käteen -toteutuksina.

Ammattitaitoiset asentajamme asentavat kaikki hankittavat laitteet ja rakenteet sovitun aikataulun mukaisesti. Siisti ja huolellinen asennusjälki on meille itsestäänselvyys.

Asiakkaamme saa halutessaan Upto Oy:ltä kaiken maanrakennustöistä, rakenneratkaisuista, sähkö- ja data- asennuksista aina asiakkaan yritysilmeeseen räätälöityihin näyttöjen kotelointiratkaisuihin saakka.

Upto Oy tarjoaa myös käyttöliittymäsuunnittelun, rajapintasuunnittelun, sisällönvalmistuksen ja teknisen ylläpidon huoltoineen.

Upto palvelut

Rahoitus

Tarjoamme asiakkaillemme joustavan ja ketterän rahoitus- ja sopimusmallin näyttöviestintähankkeiden toteuttamiseksi. Palvelusopimuksemme sisältävät niin hankittavat laitteet kuin palvelutkin.

Hyvin usein asiakkaiden tarpeet palveluiden osalta saattavat elää sopimuskauden aikana ja olemme paketoineet palvelusopimuksen niin, että voimme reagoida muutoksiin kesken sopimuskauden.

Upto palvelut

Ylläpito

Ylläpitopalvelumme koostuu seuraavista osa-alueista, joista muodostetaan asiakkaalle oikea palvelukokonaisuus.

1. Upto Manager

Upto Manager on selaimella toimiva hallintaportaali, jolla hallitaan kaikkien näyttöpintojen sisältöjä.

Upto Manager -palveluun sisältyy hallintaportaalin käyttöoikeus, ohjelmiston automaattiset päivitykset sekä ohjelmiston ylläpito.

Upto palvelut

2. Help Desk

Help Desk sisältää teknisen tuen sekä käyttäjätuen puhelimitse sekä sähköpostitse arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Tarjoamme lisäpalveluna päivystystä iltaisin sekä viikonloppuisin.

Help Desk -palvelun avulla asiakas saa aina apua, kun sitä tarvitsee. Suurin osa ongelmista pystytään ratkaisemaan etäisesti, joten palvelu säästää rahaa ja nopeuttaa vian korjaamista.

Upto palvelut

3. Valvontapalvelu

Valvomme palvelun piirissä olevien näyttöjen verkkokäyttäytymistä. Raportoimme ja ohjeistamme tehtävistä toimenpiteistä asiakkaalle, jos näyttö menettää verkkoyhteyden.

Kun näytöillä näytetään kriittistä informaatiota tai kampanjoita, keskitetty valvonta takaa huolettoman arjen.

Kun näyttöpintoja on useita, keskitetty valvonta säästää aikaa, rahaa ja vikatilanteissa mahdollistaa nopean toimintakuntoon saattamisen.

Upto palvelut

4. Huoltopalvelu

Tarjoamme kaikille näytöille huoltopalvelua. Huoltopalvelu sisältää näyttöjen ja muun tekniikan huollon paikan päällä.

Kun tarve vaatii paikan päällä käynnin, asiakkaan ei tarvitse tehdä huoltokutsua kolmannelle osapuolelle.

Upto palvelut

Sisällöntuotanto

Olemme erikoistuneet toteuttamaan sisältöä erikokoisille näyttöpinnoille. Tarjoamme asiakkaillemme animoituja sisältöjä, stillkuvia, videotuotantoa, graafista suunnittelua sekä käyttöliittymäsuunnittelua kosketusnäyttöihin ja mobiililaitteisiin.

Digitaalisten näyttöpintojen hankinta koetaan usein teknisenä hankkeena, mutta pelkkä tekniikka ei riitä.

Tarvitaan tyylikästä, innostavaa ja näyttöpinnoille optimoitua sisältöä. Jokaisen onnistuneen projektin tärkeänä osa-alueena on sisällöntuotanto.

Vahvuutenamme on alan kokonaisvaltainen ymmärtäminen, mikä tulee esiin myös sisällöntuotannossa.

Tarjoamme osaamisemme lisäksi käyttöönne todella nopean palvelun.

Upto palvelut

Julkaisupalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme sisältöjen julkaisupalvelua. Palvelu takaa asiakkaalle huolettoman arjen, koska vastaamme aineisto-ohjeistuksesta, materiaalin tarkistuksesta sekä ajastamisesta oikeille näyttöpinnoille.

Tarjoamme palvelua sisältökohtaisella hinnalla tai kiinteällä kuukausihinnalla. Jos asiakas tilaa meiltä myös sisällöntuotannon, vastaamme sisällön koko elinkaaresta aina suunnittelusta arkistointiin.

Upto palvelut

Mainosmyynti

Tarjoamme asiakkaidemme LED screeneille ja mainosnäytöille mainosmyyntipalvelun. Mainosmyyntiverkostoomme kuuluu yli 20 digitaalista mainospintaa. Mainosmyynnillä asiakas kerää tuottoja investoinnilleen.

Upto palvelut
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.