Vantaan Mattopesu on Upton asiakas

”Mainos on maksanut hintansa moninkertaisesti takaisin”

Vantaan Mattopesu lähti hyödyntämään markkinoinnissaan uusia LED-screenejä Kehä III:n varrella Retail Parkissa. Upto vastaa Retail Parkin digitaalisten ulkomainospintojen mainosmyynnistä.

Liikekeskuksen yrittäjälle mainonta Retail Parkin ulkoscreeneillä tarjoaa mahdollisuuden markkinoida erittäin vilkasliikenteisen väylän varrella. Screenien ohi kulkee päivittäin kymmeniä tuhansia ajoneuvoja ja screeneillä Vantaan Mattopesu tavoitti kampanjan avulla kehäliikenteen molempiin suuntiin.

Asiakkaalla ei ollut aiempaa kokemusta digitaalisesta ulkomainonnasta. Screenejä lähdettiin kokeilemaan aluksi kuukauden kampanjalla. Kampanjassa päätettiin keskittyä ajankohtaisten palveluiden mainontaan. Hyvien tulosten myötä kampanjointi screeneillä jatkuu myös tulevaisuudessa.

Upto oli mukana myös mainosten suunnittelussa. Tavoitteena oli lähteä tuotekeskeisellä viestillä liikkeelle, jotta myös tuloksia olisi helpompi mitata. Retail Parkin screenit ovat kooltaan vain 7,2 neliötä, joten suunnittelussa on tärkeää huomioida riittävän isot fonttikoot, selkeä viesti ja toimintaan ohjaaminen.

Mainospintojen sijainti vilkkaan ja nopeavauhtisen väylän varrella vaatii, että mainoksen on oltava omaksuttavissa muutamassa sekunnissa.

Vantaan Mattopesun screenkampanjan mainoksia

Samuel Immonen, Vantaan Mattopesu, Retail Park

Retail Parkiin, jossa yrityksemme sijaitsee, asennettiin LED-screennäytöt Kehä III:n varteen. Otimme ensimmäisen mainosjakson huhtikuun alussa. Meillä oli tuotteena 'talvitakit pesuun' screenillä.

Ensimmäisestä julkaisupäivästä lähtien alkoi tulla takkeja n. 5-10 kappaletta päivässä, joita siihen mennessä ei ollut tullut kuin satunnaisesti. Lisäksi asiakkailta tuli palautetta, että mainoksemme kehän varressa on huomiota herättävä.

Erittäin toimiva mainos ja kiitokset erinomaisesta asiantuntevasta opastuksesta Uptolle mainoksen suunnittelussa, jossa kokemuksenne oli ratkaisevassa osassa onnistuneessa kampanjassamme. Mainos on maksanut hintansa moninkertaisesti takaisin.

Haluatko parantaa yrityksesi myyntiä digitaalisella ulkomainonnalla? Ota yhteyttä