Digitaalinen ulkomainonta

Tavoita katsoja ajankohtaisella viestillä

Digitaalinen ulkomainonta (DOOH, Digital Out Of Home) on jatkuvasti kasvava media. Ulkomainonta on ohittamaton media, jota kuluttavat kaikki tienvarsilla, kauppakeskuksissa, kaupunkikeskustoissa ja monissa muissa vilkasliikenteisissä paikoissa.

Verrattuna perinteiseen ulkomainontaan, digitaalisilla ulkomainospinnoilla pystyt tuottamaan näyttävämpää, ajankohtaisempaa ja houkuttelevampaa sisältöä stillkuvan tai liikkuvan kuvan muodossa. Aineistonhallinta on ketterää ja pystyt mainostamaan erittäin ajankohtaisesti.

Digitaalisilla mainospinnoilla voit mainostaa esimerkiksi julkisissa liikennevälineissä, tienvarsilla, kaupunkien keskustoissa ja kauppakeskusten ulko- ja sisätiloissa. Digitaaliset mainospinnat pyritään aina sijoittamaan sijainniltaan optimaalisille paikoille, joissa tavoitat paljon ihmisiä.

Tutustu mainospintoihin Upton Mainoskaupassa

Miksi hyödyntää digitaalista ulkomainontaa

Digitaalisen ulkomainonnan avulla kuluttaja huomaa tuotemerkin useammin, mikä auttaa brändiä pääsemään kuluttajan ehdokaslistalle.

Digitaalinen ulkomainonta saa kuluttajan tutustumaan verkkosisältöihin kolme kertaa tehokkaammin kuin televisioon, radioon ja printtiin kulutetut mainoseurot keskimäärin.

Ulkomainonta parantaa tuotemerkin näkyvyyttä ja parantaa esimerkiksi muiden medioiden täydentäjänä kampanjan tehokkuutta.

Ulkomainonnan kautta kuluttaja tekee nopeita ostopäätöksiä.

Miten viestin tehokkaasti digitaalisilla mainospinnoilla?

Ulkomainonta on yleisesti vilkaisumedia, jossa katsoja käyttää vain muutaman sekunnin sisällön katsomiseen. LED screenejä ei jäädä katsomaan pidemmäksi aikaa, koska katsoja on usein liikkeellä.

Sen takia mainoksen tulisikin olla ytimekäs ja selkeä, jonka katsoja pystyy omaksumaan muutamassa sekunnissa. Hyvä yleissääntö esimerkiksi stillkuvamainokseen on n. 7 sanaa tekstiä. Liian laaja tai epäselvä sisältö turhauttaa katsojan. Mainoksissa kannattaa hyödyntää myös kuvia, erityisesti kasvokuvat ovat tehokkaita.

Varaa kampanjasi

Varaa ja vertaile ulkomainospintoja Mainoskaupassa

Ota yhteyttä puhelimitse

Lähetä viesti

Tilaa uutiskirjeemme
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Anneli Nurminen

Anneli Nurminen
050 591 0194
mainosmyynti@upto.fi