Ota yhteyttä
KAUPPAKESKUS GOODMAN

Upto Oy toteutti vuoden 2014 avattuun Goodmaniin kauppakeskuksen kaikki näyttöviestintäratkaisut. Upto suunnitteli digitaalisen näyttöviestinnän ja oli hankkeessa mukana jo kaksi vuotta ennen kauppakeskuksen valmistumista.

Goodmaniin asennettiin kolme LED screeniä, joista jokainen valittiin huolella. Paasiaukion screenin pinta-ala on jopa 36m² tavoittaen kymmeniä tuhansia ihmisiä päivittäin. Sisätiloissa sijaitsevan Tähtiaukion screenin tarkkuus on optimoitu sisätiloihin soveltuvaksi. Tulliaukion ja Paasiaukion screenien valotehot testattiin ennen toimitusta, sillä auringonvalo on näkyvyysalueilla todella voimakas.

Upto toteutti myös sisätiloihin viisi interaktiivista näyttöä, joihin toteutettiin kauppakeskuksen karttasovellus. Karttasovellus tehtiin Goodmanin ilmeen mukaiseksi ja käyttöliittymä mahdollisimman helpoksi. Karttasovellus avattiin ensimmäisen kuukauden aikana yli 12 000 kertaa passiivitilasta, joten käyttäjiä oli huomattavasti tuota lukua enemmän. Näyttöjen rakenteet suunniteltiin mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi ja niin, että kosketusnäyttöjä mahtuu käyttämään pyörätuolilla. Rakenteen muoto ja väri toteutettiin kauppakeskuksen arkkitehdin määritysten mukaan.